Graham Norton otkrio tko mu je bio najgori gost, sada je u zatvoru

Graham Norton trenutno promovira svoju novu knjigu „Forever Home“ a tijekom promocije održane u Dublinu iz publike je stiglo pitanje tko mu je bio najgori gost u njegovom talk showu The Graham Norton Show koji se prikazuje i na HTV-u. Norton je priznao da je to bio Harbey Weinstein, tada jedan od najzvažnijih hollywoodskih producenata a sada osuđeni silovatelj koji služi 23-godišnju zatvorsku kaznu. On je gostovao 2015. godine u epizodi u kojoj je Norton, osim njega, ugostio i Davida Tennanta, Oliviu Colman i Jessie J.

„Često su me znali pitati tko mi je bio najgori gost a sada imam jako dobar odgovor na to pitanje. To je Harvey Weinstein. On je u zatvoru što znači da je nagrađen za to što je bio moj najgori gost“, odgovorio je Norton. Opisujući što se doista zbilo prije sedam godina, Norton je rekao kako je došlo do čudne situacije jer je Weinstein došao do njegove e-mail adrese. „Poslao mi je e-mail u kojem mi je napisao nešto lijepo, neke komplimente. Nakon toga je odlučio da želi biti gost u emisiji jer namjerava nešto promovirati. Kako je emisija bila popunjena, odgovorio sam mu ‘Hvala vam puno ali emisija je popunjena’. Ponovo mi je poslao e-mail, nešto u stilu ‘A što ako bi ja bla, bla, bla?. Ne, emisija je popunjena“.

No, Weinstein je bio uporan zbog čega ga je Norton spojio s osobom zaduženom za angažman gostiju u njegovoj emisiji. Ne znajući kakav je Weinstein doista, Norton je u to vrijeme mislio da je takav nastup obilježje uspješnog producenta. „Naravno, danas znamo ono što znamo o njemu i znamo da je to ono što ga je činilo predatorom. Na neki čudan način bio je fokusiran na ostvarenje svojih ciljeva. Kada pogledam unatrag, to je bilo zastrašujuće jer sam se tada smijao njegovim e-mail porukama. Kasnije sam shvatio da je to bio uvid u to kakav je to čovjek”, smatra Norton.

Weinstein trenutno čeka početak novog suđenja u Kaliforniji zbog optužbi za silovanje pet žena u Los Angelesu između 2004. i 2013. godine.

Komentiraj