Gradska plinara Zagreb dobila novog direktora

Na sjednici Skupštine društva Gradske plinare Zagreb d.o.o. koja se održala u ponedjeljak, donesena je odluka kojom se na mjesto direktora Gradske plinare Zagreb d.o.o. imenuje Goran Popović.

Podsjetimo, Miroslav Živko, direktor Gradske plinare Zagreb, danas podnio je ostavku a odmah je imenovan njegov nasljednik piše N1.

“Na današnjoj sjednici  donesena je odluka kojom se na mjesto direktora Gradske plinare Zagreb d.o.o. imenuje Goran Popović na razdoblje od 6 mjeseci, odnosno do izbora novog direktora/člana Uprave putem javnog natječaja. Dosadašnji direktor Društva, g. Miroslav Živko razriješen je s dužnosti direktora/člana Uprave Društva na vlastiti zahtjev. On će po isteku otkaznog roka karijeru nastaviti van Društva, te mu se Uprava Zagrebačkog holdinga zahvaljuje na dosadašnjem radu”, prioćili su iz Zagrebačkog Holdinga.

Goran Popović je diplomirani inženjer strojarstva s bogatim menadžerskim iskustvom, ponajprije u investicijama i održavanju. Karijeru je gradio u Atlantic Trade d.o.o., Merkantile d.d. i drugim društvima, a od svibnja 2022. godine zaposlen je kao nadležni rukovoditelj poslova upravljanja projektima na razini društva Zagrebački holding d.o.o.

Komentiraj