Gradonačelnik Knina: “Otac je bio jako brižan prema djetetu, stalno smo ih viđali, ovo je užasna tragedija za sve nas”

U parkiranom automobilu u utorak je u Kninu pronađeno beživotno tijelo djeteta. Navodno je otac djeteta zaboravio dijete odvesti u vrtić, otišao je na posao, a dijete je, navodi se u neslužbenim detaljima, najvjerojatnije spavalo. Kada se otac kasnije vratio, pronašao je beživotno tijelo.

Potvrdio je to glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić za Dnevnik.hr.

Gradonačelnik Marijo Ćaćić za Večernji je kazao da se dogodila strašna i nevjerojatna tragedija.

Proglasit će Dan žalosti

“Teška je ovo tragedija za cijeli Knin, malo dijete od četiri godine je preminulo u autu i mi ćemo sutra donijeti odluku o proglašenju dana žalosti. Ja ne mogu o okolnostima stradavanja, ali znam da je otac bio jako brižan prema djetetu, stalno smo ga viđali s njim i to je užasna tragedija prije svega za obitelj, a onda za sve nas”, rekao je gradonačelnik Knina i nastavio:

“Mlada obitelj ostala je bez malog člana. Svi smo šokirani, građani me zovu cijelo popodne. Odmah sam sazvao pročelnike da već sutra pripreme odluke o proglašenju Dana žalosti za Grad Knin. Mali grad, svi se poznajemo i svi osobno doživljavamo ovakve tragedije”, rekao je Ćaćić.

Okolnosti tragedije još nisu poznate. U tijeku je očevid koji policija obavlja u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom.

Tragedija u Kninu: Otac je zaboravio dijete odvesti u vrtić i ostavio ga cijeli dan u automobilu, kada se vratio, bilo je mrtvo

Komentiraj