Gradonačelnik Bandić na Trgu dijelio ruže na Valentinovo: “Hvala našim damama za sve što rade. I ja idem na plac nešto kupiti, pa delati”

Dan zaljubljenih obilježio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je i ove godine na Trgu Bana Jelačića ružama častio svoje sugrađanke.

Bandić je u nedjelju rekao da je Valentinovo dan kada treba zahvaliti damama.

“Na Valentinovo, na Jelačić placu želimo našim dragim damama kazati hvala za sve ono što rade, dajući im po jedan, ne klinček, nego ružu. To je već tradicija od dvadeset i više godina, koju nećemo prekinuti. Koristim priliku da svim zaljubljenima zaželim puno sreće, zdravlja i još više ljubavi”, rekao je Bandić.

Poručio je sugrađanima da “svi budemo tolerantniji jedni prema drugima”.

“Trebamo biti bliži jedni drugima. Trebamo radom, sinergijom zajedništva i solidarnošću graditi prosperitet našega Zagreba. Uvjeren sam da ćemo to nastaviti i nakon svibnja”, rekao je Bandić, aludirajući na lokalne izbore koji nas ubrzo očekuju.

Gradonačelnik je bio razdragan i sunčanim zagrebačkim jutrom.

“Evo, i Bog nam je dao lijepo vrijeme, ljudi će prošetati Jelačić placom, dobiti ružu, i otići kući kuhati ručak, baš kao što ću i ja. Idem na plac i ja nešto kupiti, pa idem nešto delati”, u svom stilu je rekao Bandić.

Dijeljenje ruža, dakako, dio je političke kampanje za predstojeće lokalne izbore u kojima Milan Bandić ide po svoj sedmi mandat da ostane na čelu Zagreba.

Komentiraj