Gradonačelnica Iloka Marina Budimir novo je pojačanje MOST-a

Most je putem društvenih mreža predstavio svoje novo pojačanje, a riječ je o gradonačelnici Iloka Marini Budimir. Budimir se ukratko predstavila biračima, također putem društvenih mreža.

Iz Mosta su poručili kako je Budimir ukinula prirez građanima Iloka i udvostručila naknadu za novorođenčad. Živjela je s obitelji u Austriji, da bi se 2013. vratila u Hrvatsku, gdje je radila kao liječnica obiteljske medicine, a 2017. postala je nezavisna gradonačelnica Iloka.

“Sama činjenica da su našu državu napustili brojni građani govori u prilog tome da im je dosta, da je njihovo strpljenje na kraju i da su zapravo izgubili nadu da će naša država nakon gotovo 30 godina promijeniti svoju politiku i omogućiti Hrvatskoj da bude onakva kakvu smo je svi željeli 91. godine.  Na predstojećim izborima bit ću nezavisni kandidat na listi Mosta kao i mnogi drugi nezavisni kandidati koji su odlučili uključiti se u politiku i svojim doprinosom učiniti našu politiku boljom”, započela je Budimir svoje predstavljanje u videu objavljenom na Facebooku Mosta.

NOVO POJAČANJE MOSTA

Novo pojačanje Mosta, Marina Budimir gradonačelnica Iloka – Hrvatski građani žele državu koja će ih štititi✌️🇭🇷Marina Budimir ukinula je prirez građanima Iloka, a udvostručila je naknadu za novorođenčad. Živjela je s obitelji u Austriji da bi se 2013. vratila u Hrvatsku gdje je radila kao liječnica obiteljske medicine, a 2017. postala je nezavisna gradonačelnica grada Iloka.#HrvatskaSeBudi

Posted by MOST nezavisnih lista on Wednesday, June 3, 2020

Komentiraj