Građani vrijeđali SDP-ovce

foto HINA

Saborski zastupnici SDP-a Arsen Bauk, Bojan Glavašević i Peđa Grbin pozvali su građane da ih u ponedjeljak od 15 do 15.30 sati vrijeđaju u centru Zagreba, prenosi N1.

Saborski zastupnici su se pojavili u dogovorenom terminu, a pridružio im se i saborski zastupnik Ivan Pernar. Nekolicina ljudi došla je raspravljati sa saborskim zastupnicima, a vrlo brzo se razvila i žustra rasprava u kojoj se našla i poznata zviždačica Vesna Balenović.

”Dobar je pokazatelj da je ovdje više novinara i televizija nego građana. Ovdje ja ne vidim 10 građana koji bi vam nešto htjeli reći. Građani su prestrašeni i svega im je dosta”, kazala je Balenović dok je jedan muškarac zamjerio SDP-ovcima što su iskoristili slučaj Janice Kostelić za svoju promociju.

‘Nervira me kad se netko ovako dođe promovirati”, rekao im je.

Jedan od građana dodao je: “Mogu dati oglas? Dajem sto eura onome tko smisli uvredu koja njih može uvrijediti!”

Cijeli ovaj performans je reakcija na odluku Prekršajnog suda u Splitu koji je u nedjelju popodne osudio na petodnevnu zatvorsku kaznu sedmoricu od 12 mladića privedenih u subotu zbog narušavanja javnoga reda i mira na trajektu na liniji Split-Supetar i u supetarskoj luci, te vrijeđanja hrvatske sportašice i državne tajnice za sport Janice Kostelić.

Komentiraj