GRABAR-KITAROVIĆ: ‘Zaokružite listu broj 2, jutros su mi krivo rekli’

Kandidatkinja za drugi predsjendički mandat Kolinda Grabar-Kitarović nedjelju je provela u Splitu, a osvrnula se i na jutrošnji gaf kada je poručila građanima da na glasačkom listiću zaokruže broj 1, iako je ona na broju 2, javlja Dnevnik.hr

Grabar-Kitarović je u Splitu zapalila svijeću kod spomenika dr. Franje Tuđmana, a na predizbornom skupu je ponovila poruku o zajedništvu.

“Vaša bura nije ništa blaža nego ona naša na Grobniku. Bilo mi je drago danas vidjeti onu našu trobojnicu koja se vijori na Marjanu i koju nitko nikada maknuti neće”, kazala je, dodavši da ne dijeli birače.

“Nema birača ljevice…desnice, kada je Hrvatska u pitanju. Svi se moramo okupiti i ujediniti. Ostat ću predsjednica svih državljana Hrvatske, ma gdje živjeli”, poručila je aktualna predsjednica, dodavši da ju podjela zabrinjava.

Kazala je i kako se ne natječe za fotelju, a kampanju je nazvala “brutalno prljavom”.

“Ostavština Milanovića je pljuvanje i podjela”, smatra predsjednica.

“Želim da 5. siječnja bude još jedan dan hrvatske pobjede, da to bude dan kada ćemo dati glas za novo domoljublje 2020. Okupimo se i molim Vas zaokružite listu broj 2. Jutros su mi krivo rekli. 2, 2 kao viktorija”, zaključila je Grabar-Kitarović.

Komentiraj