Grabar-Kitarović u Gospiću: “Želimo program umjesto poskočica i doskočica”

Aktualna hrvatska predsjednica i kandidatkinja HDZ-a za novi mandat, Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu je održala predizborni skup u Gospiću, gdje se obrušila na protukandidata Zorana Milanovića.

“Nije lako stati na pozornicu i reći što si činio zadnjih pet godina. Bit ću vaš glas i vaša predsjednica. Obišla sam svaki pedalj Hrvatske. Nigdje mi nije bilo teško doći, pokušati riješiti problem. Vjerujem u svoju domovinu. Mirne savjesti od vas tražim povjerenje za drugi mandat”, izjavila je Grabar-Kitarović.

Dodala je da je za Hrvatsku radila srcem i umom. “Nisam Hrvatsku nazivala slučanom državom jer ona je stvorena krvlju. Onaj tko to kaže ne može biti predsjednik. Ne cijeni taj trud i tu žrtvu koju su podnijeli branitelji”, rekla je i dodala da je Milanović ponizio učitelje i branitelje te kako njegova Vlada nije htjela sudjelovati u razgovorima tijekom migrantske krize, već je samo puštala migrante.

“To više nećemo! Nećemo! Želimo rast Hrvatske, razvijati hrvatsko gospodarstvo. Strašno je slušati podjele od onih koji se pozivaju na autentičnog Tuđmana. Želimo program umjesto poskočica i doskočica”, zaključila je Grabar-Kitarović, prenosi Dnevnik.hr.

Komentiraj