Grabar-Kitarović posjetila Knežev dvor u Slanom

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u subotu, četvrtog dana svog posjeta Dubrovačko-neretvanskoj županiji, posjetila je općinu Dubrovačko primorje gdje se u Kneževom dvoru u Slanom susrela s čelnim ljudima općine, a potom se družila s građanima na mjesnoj rivi.

Pred Kneževim dvorom predsjednicu je dočekao načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić te je potom obišla ovo nedavno obnovljeno povijesno zdanje iz vremena Dubrovačke republike.

Predsjednica je prošetala mjesnom rivom gdje se susrela s mještanima koji su joj upriličili kratak kulturni program, izvedbu foklornog plesa Primorski Linđo.

Predsjednica će tijekom dana posjetiti i Opuzen, gdje će se sastati s općinskim čelnicima i uzgajivačima mandarina, a obići će i Arheološki muzej Narona.

U Metkoviću će obići Dom zdravlja i lokaciju dnevne bolnice, u Pločama će se sastati s vodstvom tvrtke Luka Ploče d.d. i Lučke uprave, a dan će završiti predstavljanjem projekta Marina u Metkoviću.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posljednji dan posjeta u Dubrovniku će sudjelovati na svečanosti obilježavanja 25. obljetnice deblokade Dubrovnika i oslobađanja juga Hrvatske.

Komentiraj

FOTO:foto HINA/ Baldo MARUNČIĆ/ ml
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.