Göztepe iskoristio opciju otkupa Cherifa Ndiayea od Gorice

Turski prvoligaš Göztepe iskoristio je opciju otkupa senegalskog napadača Cherifa Ndiayea od Gorice. Nakon što su za sezonsku posudbu inkasirali 200.000 eura naknade velikogoričkom prvoligašu će prema pisanju turskih medija pripasti dodatnih milijun eura odštete.

Sam posao je potvrdio predsjednik Gorice Nenad Črnko koji je na svom Facebook profilu poručio: “Dva odlična posla za Goricu dogodila su se danas. Potpisan je ugovor sa novim trenerom Krunoslavom Rendulićem, a u kasnim poslijepodnevnim satima Gorica je završila još jedan transfer. Pape Ndiaye Cherif i službeno postaje igrač turskog Göztepe AŞ, a klub je novim transferom odradio još jedan odličan posao u 2021. godini. Dobro došao Kruno i sretno Cherifu u novoj sredini!”

25-godišnji napadač se protekle sezone odlično snašao u turskom klubu te je u 40 nastupa postigao 12 golova čime je bio najbolji strijelac Göztepea koji je netom završenu sezonu Super Lig okončao na desetom mjestu ljestvice. Ndiaye je u Goricu stigao u siječnju 2019. godine kao slobodan igrač te je u 55 nastupa postigao 18 golova i 7 asistencija.

Komentiraj