Odlukom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović za časnu i uzornu službu u Policijskoj upravi ličko-senjskoj odlikovani su u petak u Gospiću Mirko Bićanić, Ivica Pavelić i Ivanka Pavlović, dok su zahvalnice MUP-a dobili Katarina Fajdetić i Emanuel Vesel, priopćeno je iz Policijske uprave u Gospiću.

Odlikovanim je službenicima spomenice uručio načelnik Policijske uprave Ante Podnar, te im je u ime ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića i svoje ime uputio iskrene čestitke, zaželjevši im uspjeh u daljnjem radu.

U ime odlikovanih se na svećanosti uručenja Spomenica zahvalio Ivica Pavelić te je izrazio zadovoljstvo što su njihovi koji rukovoditeljimi prepoznali zalaganje, te da će im Spomenica biti dodatni poticaj u daljnjem radu.

Fajdetić, iz Policijske postaje Otočac zahvalnicu je dobila za iznimno učinkovito, profesionalno i stručno obavljanje poslova, poglavito poslova koji se odnose na provedbu Zakona o prebivalištu, a Vesel, iz Policijske postaje Senj, zahvalnicu je dobio zbog svog nesebične pomoći u radu Zaklade policijske solidarnosti.

Komentiraj