Gorica će pred nastavak prvenstva igrati protiv Istre, Dinama i Varaždina

Prvoligaši nastavljaju s pripremama za nastavak ligaškog natjecanja, koje je zbog pandemije novog koronavirusa prekinuto u ožujku ove godine.

Podsjetimo, Savez je donio odluku prema kojoj će se prvenstvo nastaviti 6. lipnja, a prethodno ligaškom nadmetanju odigrat će se utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa (30. i 31. svibnja). Sve navedeno će se odviti prema planiranom ukoliko rezultati testiranja igrača, koja prema dostupnim podacima još nisu započela, budu zadovoljavajuća i ukoliko Nacionalni stožer civilne zaštite u konačnici na temelju svega što bude utvrđeno na terenu – izda odobrenje za nastavak natjecanja u planiranom terminu.

S ‘uobičajenim’ treninzima su prvoligaški klubovi počeli prije dva dana kada je stožer odobrio okupljanje do četrdeset osoba na jednom mjestu.

Gorica je prvi prvoligaš koji je objavio plan ‘mini priprema’ pred nastavak natjecanja. Trenutno šestoplasirani klub HT Prve lige tako će u srijedu, 20. svibnja u prvoj pripremnoj utakmici snage odmjeriti s Istrom 1961 na Kantridi. Tri dana kasnije, slijedi gostovanje kod Dinama
u Maksimiru, a u posljednjoj utakmici prije nastavka prvenstva Gorica će na domaćem terenu dočekati Varaždin.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentiraj