Gordan Maras: “Puno je grešaka u Zagrebu, a SDP neće izgubiti Rijeku”

Gordan Maras komentirao je rezultate SDP-a na lokalnim izborima.

“Pa ja sam pratio s pozornošću jer sam Zagrepčanin i bio sam jako zainteresiran da se promijeni vlast HDZ-a i Bandićeve stranke i mislim da je to dobar korak naprijed. Naravno da nisam zadovoljna rezultatom SDP-a”, rekao je Maras i dodao da SDP mora početi slušati građane i članice i članove. “Prepoznatljivost i rad se uvijek isplate. Ne možete ući u kampanju s kandidatom dva mjeseca prije koji se nikada nije bavio tim temama”, poručio je za N1.

Maras je istaknuo da bi analize, ipak, ostavio za kraj drugog kruga. Htio bih da pustimo analize za kraj drugog kruga. “Ima jako puno naših kolegica i kolega koji se natječu po cijeloj Hrvatskoj i imaju dobre rezultate, ako gledate i Rijeku i Križevačko-koprivničku županiju, Korčulu, Makarsku, ima sredina gdje su se ljudi uspjeli afirmirati, ali očito tamo nismo napravili greške kao u Zagrebu”, naglasio je.

Rekao je da je u Zagrebu bilo puno grešaka, a izdvojio je i dvije najveće: “Puno je grešaka u Zagrebu. Sigurno je greška jedan mandat u gradskoj skupštini gdje smo dali da se drugi nametnu na temana gdje smo mi trebali. Nakon toga i raspuštanje organizacije”.

Rekao je i kako SDP neće izgubiti Rijeku pa takav rezultat neće morati ni analizirati. Zaključio je kako će vrlo skoro predstaviti svoj novi profesionalni izazov.

Komentiraj