Gordan Maras: “Kolege iz Mosta ukinite povlastice Grmoji! Građani to žele”

Patrik Macek/PIXSELL

Gordan Maras iz SDP-a obrušio se na Nikolu Grmoju iz MOST-a preko Facebook-a. Povod su Grmojine izjave o rezanju privilegija zastupnicima.

“SDP je tijekom mandata ukinuo povlaštene mirovine saborskim zastupnicima i smanjivao plaće dužnosnicima nekoliko puta. Tako da su na kraju neki službenici na kraju imali veće plaće od nekih dužnosnika. Nepošteno je prozivati SDP za vlastitu odgovornost od strane nekih pojedinaca ovih dana. Mi smo radili, nismo galamili iz Metkovića. Mene su nazvali licemjerom. Zašto onda taj moralist iz Metkovića nije predložio ukidanje povlastica sebi? Grmoja iz Metkovića zakonom ima osiguran posao u školi, koji ga čeka nakon što mu završi mandat dogradonačelnika Metkovića. Zašto nije predložio ukidanje te svoje povlastice. Da bude u istoj poziciji kao građani kada ostanu bez posla. A ne, Grmoju čeka posao u školi kada ostane bez posla u politici. Kolege iz Mosta ukinite povlastice Grmoji! Građani to žele”, napisao je Maras.

U subotu mu je također Nikola Grmoja bio inspiracija za pisanje statusa na facebook-u:

“Već sam zaboravio na onaj grm iz Metkovića, ali izgleda da se opet javio. Nervozan je jer su građani shvatili da su bacili glas glasajući za njega. Nisu očekivali da će tako brzo postati vodonoša Karamarku. Pa mu je sada SDP za sve kriv. Za razliku od njega ja sam nešto napravio u politici za poduzetnike u proteklih četiri godine a on se slučajno pojavio pa će tako i otići. Mada ne mora brinuti, Jambo ima veliko srce pa će mu sve oprostiti i naći novi posal za malog Nikolu”, napisao je.

Komentiraj