Goran Pauk dobio je u srijedu navečer potporu HDZ-a za kandidaturu u borbi za četvrti mandat šibensko-kninskog župana na predstojećim lokalnim izborima.

Na prijedlog predsjednika županijskog HDZ-a Nediljka Dujića, na zajedničkoj sjednici Županijskog odbora s predsjednicima svih gradskih i općinskih odbora, Pauk je dobio jednoglasnu potporu stranke, a prethodno je njegovu kandidaturu podržao i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

“Idem po još jedan mandat, uvjeren u osobni i uspjeh HDZ-a na lokalnim izborima u proljeće. Očekujem pobjedu u svim gradovima i općinama gdje smo na vlasti, a siguran sam da će biti još za nas pozitivnih iznenađenja. Imamo veliku potporu birača jer znaju da smo najozbiljnija politička opcija u Šibensko-kninskoj županiji i da jamčimo stabilnost”, rekao je nakon sjednice HDZ-a u Šibeniku župan Pauk.

Sljedećih tjedana HDZ će objaviti i imena svojih ostalih kandidata u Šibensko-kninskoj županiji, a zasad je poznato da će u Šibeniku mandat braniti njihov aktualni gradonačelnik Željko Burić.

Komentiraj