Goran Milović potpisao za Olimpiju

Hrvatski stoper Goran Milović novi je igrač slovenske Olimpije. 31-godišnjak u ljubljanski klub dolazi kao slobodan igrač, a dogovorio je suradnju do konca sezone 2020./21.

“Osjećam se jako dobro. Ljubljana je prekrasan grad, a Olimpija je dobro organiziran klub. Uvjeti za treniranje su odlični. Momčad me je srdačno primila, tako da sam se adaptirao na treninzima. Jako sam zadovoljan što sam došao u Olimpiju.”, rekao je Milović nakon potpisa ugovora.

Milović je posljednji angažman imao u belgijskom Oostendeu čiji je dres nosio dvije sezone i do ljeta ove godine upisavši ukupno 72 nastupa pri čemu je postigao po dva gola i asistencije. U karijeri je nastupao i za RNK Split i Hajduk, kineski Lifan i Osijek dok je za Hrvatsku upisao jedan nastup.

Olimpija se nakon 11 odigranih kola sa 18 osvojenih bodova nalazi na četvrtom mjestu ljestvice s bodom zaostatka za Mariborom, Murom i Koperom. Trener momčadi je Dino Skender, a od hrvatskih igrača tamo igraju i Marko Perković, Luka Marin, Jakov Blagaić, Ante Vukušić i Dražen Bagarić.

Ljestvica:

Komentiraj