Google objavio top listu najtraženijih glazbenika u 2022. godini, Adam Levine na prvom mjestu

Godišnji izvještaj Googlea u pretraživanju, koja se objavljuje na kraju svake godine kako bi se pokazalo što su ljudi najviše tražili u posljednjih 12 mjeseci, pokazalo je da su se korisnici najviše raspitivali o pjevaču grupe Maroon 5 Adamu Levineu.

S obzirom na to da Maroon 5 ove godine nisu objavili nikakav novi album niti singl, a njihov posljednji album ‘Jordi’ izašao je 2021. godine, nagađa se da je Levine na vrhu liste trendi glazbenika zahvaljujući kontroverzi oko njegove navodne veze s Instagram modelom Sumner Stroh. Stroh je još u rujnu na TikToku otkrila da je imala aferu s muškarcem koji je oženjen modelom Victoria’s Secreta. Levine je njezinu izjavu komentirao riječima da nije imao aferu, ali je prešao svojevrsnu granicu.

Na popisu 5 najpopularnijih glazbenika Na Googleu su se našli još i Mary J. Blige, Lil Tjay, Kendrick Lamar i Migos.

Dvije najpretraživanije pjesme na Googleu u 2022. bile su obje iz Disneyevog filma ‘Encanto’, a to su ‘We Don’t Talk About Bruno’ i ‘Surface Pressure’. Top 5 u ovoj kategoriji zaokružuju hitovi s TikToka Dukea Jonesa i Louisa Therouxa ‘Jiggle Jiggle’, duet Sama Smitha i Kim Petras ‘Unholy’,  ‘As It Was’ Harryja Stylesa.

Također je objavljeno da je prema Googleu ‘Encanto’ najpopularniji film 2022., ispred ‘Thora’, ‘Top Gun: Maverick’, ‘Batmana’ i ‘Everything Everywhere All At Once’. Najpretraživanija TV serija bila je ‘Euphoria’, a slijede je ‘Stranger Things’, ‘The Watcher’, ‘Inventing Anna’ i ‘House of the Dragon’.

 

 

Komentiraj