Google Meet uveo emojie kao opciju za brzu reakciju tijekom video razgovora

Screenshot YouTube

Google Meet je počeo uvoditi emojie kao opciju za reakciju tijekom razgovora, od 16. siječnja je dostupno prvih devet emojia, koji se mogu koristiti, prenosi engadget.com.

Nova opcija čini komunikaciju unutar aplikacije zanimljivijom i življom. Emoji je vidljiv u primateljevom video prozoru, a u slučaju da više korisnika šalje emojie, oni će se pojaviti na lijevoj strani vašeg ekrana.

Ovu opciju je lako aktivirati na programskoj traci, za vaše emojie možete odabrati i ton, iz Googlea su istaknuli da tako “najbolje predstavljate vaš identitet”.

Ova nadogradnja je službeno opisana kao “neometajući način uključivanja i sudjelovanja u sastancima bez prekidanja govornika”.

Tijekom sljedećih nekoliko tjedana očekuje se uvođenje i drugog noviteta. I ovu opciju će moći koristiti vlasnici pametnih telefona sa sustavima iOS i Android. Prve pozadine u krugu od 360º će sigurno zainteresirati mnoge. Korisnici i pretplatnici će moći birati između raznih okruženja: plaže, oaze, modernog grada, hrama, itd.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner