U GONGU SUMNJAJU da je hrvatska vlada nepravilno potrošila novac poreznih obveznika EU-a u slučaju angažmana PR agencije Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri koja je istodobno radila za Ministarstvo gospodarstva i Vladu uoči donošenja lex Agrokor

GONG, organizacija civilnog društva usmjerena unaprjeđenju demokratskih procesa i institucija, poticanju aktivnog i odgovornog “sudjelovanja građana u političkim procesima, osobito procesima donošenja odluka vezanih uz dobro upravljanje javnim i zajedničkim dobrima, zaštitu i promicanje vladavine prava te ljudskih prava i solidarnosti, obratio se početkom tjedna Europskom uredu za borbu protiv prijevara (OLAF) jednim nesvakidašnjim pismom.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakBrexit bez sporazuma bolji od ponude EU
Sljedeći članakKomšić optužio Hrvatsku da se miješa u unutarnje poslove BiH
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.