GOLOBRADI MLADIĆ Pojavila se Dalićeva fotografija dok je igrao za Hajduk: Biste li ga prepoznali?

Autor:

13.06.2024., Neuruppin, Njemacka -  Trening hrvatske nogometne reprezentacije. Zlatko Dalic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon uzbudljiva prva tri dana Europskog prvenstva, danas su na rasporedu nove tri utakmice. Od 15 sati dan će otvoriti Rumunjska i Ukrajina, zatim u 18 sati slijede Belgija i Slovačka, a dan u 21 sat zatvaraju Austrija i Francuska. 

I dok se većina sportskih portala bavi analizom samih utakmica i taktika izbornika, pojedine stranice na društvenim mrežama Euro koriste za druge stvari.

Tako je jedna popularna stranica Stickerpedia objavila fotografije svih izbornika na Euru u njihovim igračkim danima. Možemo tako vidjeti kako su u mladosti izgledali izbornik Slovenije Matjaž Kek te izbornik Srbije Dragan Stojković.

Osim Keka i Piksija, Stickerpedia je objavila i fotografiju izbornika Vatrenih Zlatka Dalića za vrijeme njegovih igračkih dana u Hajduku.

Podsjetimo, Dalić je u igračkoj karijeri, između ostalog, nosio dres Hajduka, Veleža, Cibalije te Vareteksa, u kojem se umirovio.

Biste li prepoznali našeg izbornika bez da ste znali da je to on?

PROBLEMI U TABORU Kapetan Srbije kritizirao izbornika, Piksi mu odgovorio: ‘Uh, to nikako nije dobro’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.