Godišnjicu braka slave Donald i Melania Trump: Bila je to udaja iz snova za slovensku manekenku

Dana 22. siječnja 2005. godine brak su sklopili 58-godišnji biznismen Donald Trump i 34-godišnja manekenka Melania Trump (rođena u Sloveniji kao Melanija Knavs). A sve je počelo nekoliko godina ranije.

Godina je bila 1998. Donald Trump bio je rastavljen od svoje druge žene, Marle Trump, oko godinu dana. U to doba investicijski je mogul navodno izlazio sa Celinom Midelfart, norveškom nasljednicom poslovnog carstva u srednjim 20-ima, a koja je iznajmljivala stan u ‘Trump tornju’ dok je studirala na sveučilištu u New Yorku. U studenom te godine, Trump je prisustvovao partyu New York Fashion Weeka koji se održao u ‘Kit Kat klubu’ na Manhattanu, u blizini Times Squarea. Trump se dobro sjeća trenutak upoznavanja s Melanijom. Nije gubio vrijeme, čim su se upoznali, krenuo je s vrlo direktnim flertom i odmah je pitao za broj telefona. “Želio je moj broj, no on je tada bio na spoju s drugom ženom, ma naravno da mu ga nisam željela dati. Ne dajem ti svoj broj, rekla sam mu, daj ti meni svoj pa ću ja tebe nazvati. Željela sam vidjeti koji će mi broj dati, poslovni, privatni, koji će to biti. Znala sam da će mu to otkriti namjere, jer nisam namjeravala poslovno ga kontaktirati”, rekla je Melania.

No, Trump je tada učinio ono što bi svatko očekivao od njega, nabacio joj je gotovo sve brojeve koje ima, želeći je impresionirati – broj ureda, resorta u Mar-a-Lagu, stana u New Yorku, mobitela…

Komentiraj