Godina 2020. u znaku Mjesečeve magije – pojačana potreba za ljubavlju, bliskošću, sigurnošću i domom

Rođeni u znaku riba, djevice, bika i škorpiona u godini pred nama mogu očekivati velike pozitivne promjene u svim životnim aspektima – ljubavi, karijeri i zdravlju

Kada otkucaju prve minute 2020. godine, Mjesec će se ustoličiti kao nebeski vladar i osvjetljavati naš životni put. Tijekom svoje vladavine mnoge će iznenaditi promjenama dugoročnog karaktera, a u naše će živote unijeti više osjećaja i senzibilnosti. Ono čega ćemo se trebati čuvati su zablude i idealiziranje, a od svakog stavljanja „ružičastih naočala“ bolno će nas otrijezniti Veliki stelij planeta u Jarcu koji ćemo osjećati cijele godine.

U tom poravnavanju planeta 12. siječnja Saturn će se sjediniti s Plutonom i probuditi uspavani vulkan, što će se odraziti na globalnom planu, od klimatskih ekonomsko-političkih promjena do onih na osobnom planu. Morat ćemo prepoznati svoje sposobnosti i mogućnosti te ih hrabro primijeniti u svim životnim okolnostima.

Vrijednosti poput ljubavi, obitelji, slobode i ravnopravnosti neće biti samo puke fraze, već će se u većoj mjeri razvijati svijest i djelovanja u tom pravcu.

Glavne misli vodilje, uz Saturnovo načelo ‘rad, red i disciplina’, neka nam budu ljubav i odabir pravih vrijednosti i probit ćemo put u bolju i sretniju budućnost.

OVAN 21. 3. – 20. 4.

Pred vama je godina povećane aktivnosti i dinamičnih poslovnih zbivanja. Preuzimat ćete nove dužnosti i nositi više odgovornosti na svojim leđima. Jedna od osnovnih lekcija, posebno u drugoj polovici godine, bit će strpljivost i prepoznavanje trenutka da izađete iz „arene“ bilo sami sa sobom ili s drugima.

Naglašeni libido vam neće dopustiti da mirujete, čak i ako će vam se činiti da su vam živci istrošeni i da bi vas neka ljubavna zbivanja mogla iscrpiti i obeshrabriti. Od travnja do listopada vaš ljubavni život obilovat će simpatičnim zgodama i snažnom iskrom strasti. Egzotika u ljubavi bit će velika motivacija, pa ako vas put i ne odvede u neku egzotičnu zemlju, Kupidova strelica jednog Blizanca bi vas mogla pogoditi točno u srce.

BIK 21. 4. – 21. 5.

Veliki stelij u Jarcu nagradit će vas u poslovnom pravcu, a vaša karijera će se naći u usponu, posebno početkom godine. Pored naglašenih sposobnosti koje će prepoznati vaši autoriteti, moći ćete računati i na komponentu sreće, a to je uz vaše zalaganje zajamčeni uspjeh.

Ispreplitat će se prošlost i budućnost, a vi ćete poželjeti da prošlosti odjenete novo ljubavno ruho. Privlačnost i osjećaj prepoznavanja i pripadanja bit će toliko jak da biste se vrlo brzo mogli odlučiti za zajednički život, zaruke, vjenčanje ili raditi na potomstvu. Jedan san bi mogao postati stvarnost. Prepustite se plimi zbivanja i uživajte u svakom trenutku.

Dinamična svakodnevica, posebno u drugoj polovici godine, trošit će vaše energetske rezerve.

BLIZANCI 22. 5. – 21. 6.

Dugi boravak Venere u vašem znaku omogućit će vašoj pravoj prirodi da dođe do izražaja. Na vaš račun slijevat će se više novca, ljubav će vam pokazati ljepše lice, a nove prilike smiješe vam se i na poslovnom planu. Osvijestit ćete svoje umjetničke i kreativne potencije i talente, ali im dodijeliti i praktično ruho.

Vaša komunikativnost, humor, šarm i odvažnost bit će vam u ljetnim mjesecima glavni adut u osvajanju. Sa sigurnošću se može reći da ćete ono što zamislite i ostvariti, a ono što poželite dobiti. U tu priču mogla bi se uklopiti i ljubav iz prošlosti. Ponovit će vam se prilika koju ćete vi iskoristiti, a ta ljubav će vam biti smisao i motivacija.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Pomrčina Mjeseca na početku godine u vašem znaku, kao i poravnavanje planeta u Jarcu dat će vam osnovne lekcije za cijelu godinu. Samostalnost i financijska poslovna neovisnost pružit će vam unutarnji osjećaj stabilnosti i sigurnosti. Ustrajte u svojim ciljevima, ne plašite se prepreka i ne zaboravite ni u jednom trenutku da je upornost ključna osobina za postizanje uspjeha.

Ljubavni odnosi došli su do velikih prekretnica. Izgledat ćete kao da ste izgubili osjećaj za životnu ravnotežu pa ćete s jedne strane imati periode opsesije i ljubomore, a u drugom periodu ponašat ćete se kao da ste bez srca. Koliko god izbjegavali odluke, morat ćete ih donijeti tijekom siječnja, travnja ili listopada.

LAV 23. 7. – 22. 8.

Zakoračit ćete u godinu s osjećajem superiornosti i nepobjedivosti. Već u prvim mjesecima uz suglasje Jupitera i Saturna vaša poslovno-financijska situacija poprimit će nove i veselije perspektive. Dodatno ćete se educirati kako biste usavršili svoje znanje pa slobodno očekujte neku vrstu promaknuća i opipljivo povećanje prihoda.

Iako ćete plijeniti pažnju svojom pojavom, bit će vam dosta avantura i afera i čvrsto ćete odlučiti da ćete razmatrati samo ozbiljne ponude. Ulaskom Saturna u Vodenjak 22. ožujka, neka dugogodišnja prijateljstva mogla bi prerasti u ljubavnu vezu, a postojeće veze mogle bi se naći pred sudbonosnim „da“. Ostvarit će vam se želja za roditeljstvom.

DJEVICA 23. 8. – 22. 9.

Zanimljivost i intrigantnost godine pred vama bit će u uzbudljivim sadržajima koji će se događati na putovanjima ili tijekom boravka u drugom gradu.

Postat ćete otvoreniji prema novim iskustvima, bolje raspoloženi i manje depresivni. Poboljšat ćete odnose s djecom, roditeljima i poslovnim autoritetima.

Naći ćete se na meti udvaranja pojedinaca iz utjecajnih krugova, a ljubav i osjećaji neće mariti za godine. Iako su novi ljubavni počeci izvjesni i to pod neobičnim okolnostima, pripremite se na to da njihov tijek neće biti usklađen s vašom ljubavnom filozofijom. Svibanj i rujan donosi osvješćivanje seksepila i šarma koji ćete znati iskoristiti u presudnim trenucima.

VAGA 23. 9. – 22. 10.

Već samim početkom godine uvjerit ćete se da je vrijeme za korjenite promjene. Karmički putokaz vodit će vas upravo tamo gdje morate biti, u situacije koje u prošlosti niste dovršili. Igrajte na sigurno i držite se samo onih projekata i poslova koji su se pokazali dobrima u proteklom razdoblju.

Ako ste u potrazi za srodnom dušom, bit ćete vrlo zahtjevni i izbirljivi. Dugi boravak vaše vladarice Venere u Blizancima donijet će vam poseban šarm i energiju pa uz niz prilika koje će vam se pružati, pokušajte odabrati nekoga tko je slobodan i ima slična razmišljanja poput vas. Pojedini među vama morat će se odlučiti između dviju osoba. Izbjegavajte prilike za neprilike.

ŠKORPION 23. 10. – 21. 11.

Pod snažnim utjecajem planetarnog potpisa u Jarcu, prilike za posao i zaradu svakako neće nedostajati. Svoje ciljeve možete postaviti dovoljno visoko i pažljivim redom prioriteta i uporni kakvi jeste, postići ćete velike rezultate na svim životnim poljima. Vrlo je izvjesno zanimljivim putovanje koje će za neke biti romantično, a za druge edukativno, u skladu s vašim željama. Vaš ljubavni život poprimat će novo ruho. I ono što vam se činilo gotovo ‘’nemogućom misijom’’ moglo bi se obistiniti u veljači, svibnju ili rujnu. Šarm i komunikativnost bit će vaše moćno oružje, a prosipat ćete svoje ljubavničke talente na jedan provokativan i originalan način. Lebdjet ćete na krilima nove ljubavi.

STRIJELAC 22. 11. – 21. 12.

U vašoj svijesti će se u 2020. godini rađati neka temeljno važna ili kreativno sudbonosna poslovna ambicija. Proces otkrivanja onog što zaista želite i mogućnosti bit će povremeno mukotrpan, no zato će plodovi vaših dostignuća biti dugoročni. Stručno usavršavanje i izobrazba postat će važni čimbenici poslovnog i osobnog napredovanja.

Vaš ljubavni život bit će vrlo promjenjiv. Napokon ćete naći osobu kojoj ćete htjeti pripadati dušom i tijelom. No veliki su izgledi da nećete ostvariti željenu vezu, nego tajni odnos ili ljubavni trokut koji će vas mentalno prilično iscrpiti. Krajem godine jedan Vodenjak pokazat će vam da je na ljubav vrijedilo čekati.

JARAC 22. 12. – 20. 1.

Kako ste domaćin velikom planetarnom plesu, u vašem životu ništa više neće biti isto. Vi ćete se promijeniti; neće vas rukovoditi samo materijalni interesi, već ćete od života tražiti i nešto više. Uz temeljitost i organiziranost uspješno ćete uskladiti svoje profesionalne i privatne obveze, a bit će prostora za edukacije i putovanja.

O svojim osjećajima nećete šutjeti niti ćete se povlačiti u sobu kad iskrsne neki problem. Samci će izići iz svoje puževe kućice i prepustiti se prilikama koje im se pružaju. Mnogi potencijalni udvarači padat će na iskušenjima i testovima, posebno u drugoj polovici godine, no pronaći ćete osobu koja će vas osvojiti svojom različitošću.

VODENJAK 21. 1. – 18. 2.

Morat ćete se suočiti s vašim strahom od nevidljivih sila i prolaznosti života. Ne zanosite se planovima o lakoj i brzoj zaradi. Za svaku kunu koju ćete zaraditi itekako ćete se pomučiti, posebno od ožujka do lipnja. Jedno poslovno poznanstvo moglo bi vam pomoći da ostvarite neke stare ideje. Neka strpljenje i trezvenost bude ključ vašeg uspjeha.Fatalne privlačnosti, strasti i snažni osjećaji obilježit će vaš ljubavni život. Bit će nešto neodoljivo u vašoj prividnoj nepristupačnosti i naizgled nezainteresiranosti. Pojedinim među vama mogla bi se dogoditi ljubav sa strancem ili osobom koja ne živi u vašem gradu. Spremno otvorite vrata ljubavi.

Način života koji vodite odrazit će se na vaše zdravlje.

RIBE 19. 2. – 20. 3.

Uskladite li razum i osjećaje, pred vama je godina velikih postignuća. Savjesnost i odgovornost odvest će vas do uspjeha. Godina je pogodna za nove investicije, širenje poslova i poduzetništvo u cjelini. Ne očekujte pritom jednostavna rješenja. S dobrim i realnim planom, jasnom vizijom, vaše ideje padat će na plodno tlo.

Plovit ćete pomalo nemirnim ljubavnim vodama. Neptun u vašem znaku „bacat“ će vas na „oblak“ s kojeg nećete htjeti sići. Svemir vam na jedan način postavlja kao zadatak usvajanje novih ljubavnih lekcija. Mogli biste biti sami duže nego što ste na to navikli i nego vam odgovara. Dopustite si malo više slobode, igre flerta i neopterećenosti jer ćete tako prizvati svoju srodnu dušu.

Komentiraj

Source:KLLEA