GLUMICA JESSICA BIEL Timberlakeova supruga ‘nije sretna’ što ga je policija uhvatila da vozi pijan

Autor:

FILE - Cast member and executive producer Jessica Biel, left, arrives with her husband, Justin Timberlake, at the Los Angeles premiere of "Candy," Monday, May 9, 2022. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Jordan Strauss

Američka glumica Jessica Biel, supruga pjevača Justina Timberlakea, “nije sretna” zbog vijesti da je njenog supruga policija uhitila u New Yorku zbog vožnje u pijanom stanju, ali izvor za medije tvrdi da će usprkos svemu ostati usredotočena na svoj glumački posao.
Izvor blizak Jessici Biel rekao da joj je uhićenje supruga ”zasmetalo” i da “nije sretna zbog toga”. Glumica je bila na snimanju svoje nove serije ”The Better Sister” samo nekoliko sati nakon što je njezin suprug uhićen.
“Morala je biti na snimanju, a ona ne voli nikakvu pozornost na obitelj, pogotovo ne negativnu”, dodao je izvor za medije. Također je izjavio da ona “voli” svog supruga i da će “uvijek biti uz njega“.
“On je sjajan tata i suprug”, rekao je izvor i napomenuo da je, iako je izgledala “umorno” na setu, ostala “vrlo usredotočena na snimanje. Glumačka ekipa samo pozitivno govori o njoj i uzbuđena je zbog svoje nove uloge.”
Timberlake je uhićen 18. lipnja na Long Islandu u New Yorku zbog “vožnje u pijanom stanju”. Prema tvrdnjama New York Posta, deseterostruki dobitnik nagrade Grammy tvrdio je da je popio samo “jedan martini” prije nego što je svojim automobilom otišao kući s prijateljima.
Također je odbio alkotest, tvrdi njegov odvjetnik: “U tužbi je bila samo jedna točka jer je odbio alkotest. Timberlake je također optužen za dva prekršaja, vožnje bez obzira na znak stop i to što nije vozio ispravnom prometnom trakom.”
U medijima se pojavilo više detalja o uhićenju i tvrdi se da policajac koji je uhitio Timberlakea nije prepoznao svjetsku superzvijezdu. Izvor blizak događaju rekao je da je policajac “bio vrlo mlad i da nije ni znao” tko je Timberlake.
U medijima je također navedeno da je ovako tekao razgovor policajca i Timberlakea: “Justin je potiho rekao: ‘Ovo će mi upropastiti turneju.’ Policajac ga je upitao: ‘Kakvu turneju?’ Justin je rekao: ‘Svjetsku turneju.’”
Mediji su također naveli da su i pjevačevi prijatelji molili policajce da ga puste, no oni su to odbili. Timberlake bi se trebao pojaviti na sudu 26. srpnja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.