Glumica iz “Igre prijestolja” tužila Marilyna Mansona zbog silovanja, sada se nagodila

Gotovo dvije godine nakon što je podigla tužbu protiv glazbenika Marilyna Mansona (54) zbog silovanja i seksualnog napada, glumica Esmé Bianco (40), poznata po ulozi iz serije „Igra prijestolja“, izvansudski se nagodila s njim. Detalji nagodbe s Mansonom, čije je pravo ime Brian Warner, su nepoznati. U službenom priopćenju njen odvjetnik je naveo „Gospođa Bianco usuglasila se s odlukom da povuče svoje tvrdnje protiv Briana Warnera i kompanije Marilyn Manson Records kako bi nastavila sa svojim životom i karijerom“.

Njih dvoje bili su u vezi na daljinu od 2007. godine, kada se Manson razveo od Dite Von Teese. U tužbi protiv Mansona i njegovog bivšeg menadžera Tonyja Ciulle koja je bila podignuta u travnju 2021. godine navodilo se kako su je doveli iz Londona u SAD kako bi se pojavila u u njegovom glazbenom vidospotu i filmu, što se nikada nije ostvarilo. U tužbi se tvrdilo kako ju je Manson drogirao, lišio ju je hrane, nije joj davao da spava, te ju je seksualno iskorištavao u trenucima kada je bila nesvjesna ili nije mogla dati suglasnost. „Što je možda najužasnije, g. Warner je zaključao gđu Bianco u spavaću sobu, zavezao je za molitveno klečalo i tukao je bičem za koji je g. Warner rekao da su ga koristili nacisti. Također ju je mučio strujom”, stajalo je u tužbi. Ti incidenti zbivali su se 2011. godine. Manson je sve te optužbe odbacio, kao i optužbe nekoliko drugih žena koje su ga optužile za iste napade u otprilike isto vrijeme.

Do ove nagodbe došlo je nekoliko tjedana nakon što je sudac odbacio tužbu modela Ashley Morgan Smithline protiv Mansona. Podignuta u lipnju 2021., u tužbi se tvrdilo kako ju je Manson nekoliko puta seksualno napao tijekom 2010. godine.

Komentiraj