Glumačkoj ekipi sjajne serije “Nasljeđe” učetverostručeni honorari

Velik uspjeh prve dvije sezone HBO serije „Nasljeđe“ (Succession) odraziti će se i na honorarima glumaca koji su potpisali ugovore o snimanju treće sezone. Prva sezona serije osvojila je nagradu Emmy za najbolji scenarij dok je druga sezona osvojila nagradu Zlatni globus za najbolju seriju. To su samo neke od nagrada koju je serija osvojila, ali cijelo to vrijeme glavni glumci dobivali su manje od 100 tisuća dolara po epizodi. Situacija se sada promijenila.

Hollywood Reporter objavio je kako je većina glavnih glumaca –  Jeremy Strong (koji glumi Kendalla Roya), Sarah Snook (Siobhan Roy), Kieran Culkin (Roman Roy), Alan Ruck (Connor Roy), Matthew Macfadyen (Tom Wambsgans) i Nicholas Braun (rođak Greg) – dobilo značajnu povišicu. U trećoj sezoni svi će oni dobivati isti honorar po epizodi, a špekulira se da se radi o iznosu između 300 i 350 tisuća dolara po epizodi. Jedini koji je dobio viši honorar od ostalih je glumac Brian Cox, koji glumi najstarijeg člana obitelji Roy, Logana Roya.

Serija „Nasljeđe“ prati obitelj Roy, medijske magnate, čiji su međusobni odnosi blago rečeno čudni. U početku nitko nije očekivao da će ova serija postati hit sve dok se sredinom prve sezone nije pronio glas o njegovoj kvaliteti. Stoga je povišica honorara očekivana. Za usporedbu, Winona Ryder i David Harbour dobili su u trećoj sezoni serije „Stranger Things“ po 350 tisuća dolara po epizodi, dok Ed Harris, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright i Thandie Newton dobivaju 250 tisuća dolara po epizodi treće sezone serije „Westworld“.

Podsjetimo, posljednje dvije epizode druge sezone serije „Nasljeđe“ snimljene su u Hrvatskoj.

Komentiraj