Gluma u filmovima Marvela je smeće, tvrdi Mickey Rourke

Mickey Rourke glumio je 2010. godine negativca u filmu „Iron Man 2“ nastalom u produkciji komercijalno iznimno uspješne kompanije Marvel. Rus Ivan Vanko bio je lik kojeg je glumio, a povratak u visokobudžetne filmove zaslužio je nakon filma „Hrvač“, za koji je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca i bio nominiran za nagradu Oscar. No, uspomene na ulogu u filmu „Iron Man 2“ nisu dobre, barem prema njegovoj nedjeljnoj objavi na Instagramu.

Objavu je započeo pohvalama seriji „Law & Order: SVU“ koju je gledao za vrijeme boravka u izolaciji.  Pohvalio je glumačku ekipu serije koju čine Mariska Hargitay, Christopher Meloni, Stephanie March, BD Wong i Ice T, dodajući da je to „prava gluma“ za razliku od one u filmovima Marvela. „Sve vas cijenim, posao koji ste obavili je prava gluma, a ne ono smeće u Marvelovim sranjima“, napisao je Rourke.

Nije ovo prvi puta da Rourke kritizira kompaniju Marvel odnosno njene filmove. Otkada je glumio u filmu „Iron Man 2“ često je iskazivao svoje frustracije zbog tog filma. Već prije premijere tog filma kritizirao je Marvel jer su izrezali iz filma puno scena u kojima je on glumio.“Samo su htjeli jednodimenzionalnog negativca tako da je većina moje glume završila na podu sobe za montažu“, izjavio je tada Rourke, ali se nije zadržao samo na tome.

„Ako žele snimati besmislene filmove na temelju stripova, onda ja ne želim biti dio toga. Nisam tri mjeseca radio na akcentu, putovao u Rusiju i radio na sebi da bi to onda bilo izrezano iz filma“, zaključio je Rourke.

Komentiraj