Gledatelji osjećaju susramlje zbog loše glazbe u filmu “The Old Guard”

Novi Netflixov akcijski film „The Old Guard“ s Charlize Theron u glavnoj ulozi pobrao je vrlo dobre kritike ali oni kojima se dopao imaju jednu primjedbu, a to je odabir glazbe. Charlize Theron u filmu glumi Andy, vođu grupe besmrtnih ratnika koje pokušava uloviti grupa vojnika angažirana od strane farmaceutske kompanije. Farmaceutska kompanija želi otkriti tajnu njihove besmrtnosti i tako se obogatiti. Film je nastao na temelju stripa, akcijske scene su atraktivne ali napravljene s mjerom i bez pretjerivanja, ali glazba je, smatra se, najslabiji dio filma.

U filmu se čuju pjesme kao što je “Born Alone, Die Alone” Madelen Duke,  ”Say Your Prayers” od Blithe i “Going Down Fighting” koju izvodi Andrea Wasse x Phlotilla. Brojni gledatelji filma napisali su na društvenim mrežama da osjećaju susramlje kada se u odličnim akcijskim scenama čuju u podlozi ove pjesme. „Bolje bi ja odabrao glazbu od onog koji ju je birao za ovaj film“, napisao je jedan gledatelj dok je drugi naveo „Tko god da je odlučio osakatiti film ‘The Old Guard’ s odabirom glazbe neka, molim vas, nađe drugi posao“. Jedan Netflixov pretplatnik napisao je kako je izbor glazbe uništio akcijske scene u filmu dok su oni koji su se složili s njime dodali kako je glazba jedini problematični dio filma.

Film „The Old Guard“ režirala je Gina Pryce-Bythewood a pored Charlize Theron u filmu glume Kiki Layne, Matthias Schoenaerts i Chiwetel Ejiofor.

Komentiraj