Glazbenica MAR ogolit će se do kosti

Močvara

Glazbenica MAR će održati promociju novog albuma u utorak 11. lipnja u klubu Močvara.

MAR je mlada glazbenica koja je već imala priliku zagrijati daske Začarane Močvare, a ovaj put nam dolazi predstaviti svoj prvi album ‘Calling out’. Njena glazba sadrži elemente rocka, bluesa i folka, a sve upakirano u nježnu indie melankoliju uz neprestano pomicanje vlastitih granica i istraživanje novog zvuka. Među omiljene glazbenike ubraja The Lumineerse, Birdy, Tracy Chapman, Jakea Bugga, ali i neke starije poput Nirvane, Eddieja Veddera i Elvisa Presleya. Njen vokal kao da pripada iskusnoj umjetnici koja je prevalila mnogo svjetskih pozornica i odvodi nas u posebno raspoloženje.

Teme koje ju zaokupljaju su teme odrastanja, usamljenosti, nerazumijevanja okoline i često stigmatizirane depresije. O temama progovara direktno kroz svoje pjesme ne libeći dati se maksimalno slušateljima i ogoliti se do kosti.

Krajem 2017. započinje suradnju s mentorom Adamom Semijalcem (Bebe Na Vole), s kojim je snimila svoj prvi album koji će nam u cijelosti izvesti na ovom predljetnom izdanju Začarane Močvare.

Komentiraj