Tonči & Madre Badessa

GLAZBENI SPEKTAKL: Tonči & Madre Badessa u Lisinskom 24. ožujka

[quote_box_center]

  • Gosti koncerta su Maksim Mrvica i Petar Grašo
  • Uvod u koncert bit će prikazivanje dokumentarnog filma “Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće”
  • Bit će zanimljivo čuti te obrade poznatih pjesama uz pratnju etno instrumenta banda Madre Badessa

[/quote_box_center]

Dugo očekivani koncert “TONČIJA & MADRE BADESSA” će se održati u velikoj dvorani KD Lisinski, u utorak 24. ožujka u 20 sati, gosti na bini će biti Maksim Mrvica i Petar Grašo.

SmartSize (1)Uvod u zanimljiv koncert bit će prikazivanje nagrađenog dokumentarnog humorističnog filma “Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće”, nakon čega će uslijediti koncert s repertoarom pjesama s Huljićeva dva samostalna albuma “Ka hashish” i “Panika”.

Tonči će u svojoj obradi izvesti i hitove koje je u svojoj dugogodišnjoj karijeri napisao za Olivera Dragojevića, Petra Grašu, Doris Dragović i mnoge druge…

Bit će zanimljivo čuti te obrade uz pratnju etno instrumenta banda Madre Badessa.

Dokumentarni film “Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće”

“Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće”, dokumentarni je film u trajanju od 30 minuta, u režiji Marija Grabovca.

Premijerno je prikazan na ovogodišnjem petom po redu SPFF (Stari grad Film Festival) održanom u Paklenici. Film je na tom festivalu dobio prvu nagradu publike, ali i preporuku mnogih filmskih redatelja, posjetitelja ovog festivala za daljnje prikazivanje.

U filmu Tonči opisuje život otočkog stanovništva, njihovu filozofiju i poimanje smisla života koristeći dalmatinski dijalekt pa čak i neke pomalo arhaične riječi koje se sad već rijetko koriste u svakodnevnom životu.

Ulaznice za koncert po cijeni od 90, 110 i 130 kuna potražite na blagajni Lisinskog ili online na stranici http://www.ulaznice.com.hr/.

Komentiraj

Source:NACIONAL