HINA/ Denis CERIĆ

Glavašević i Beljak oštro po HNS-u na Twitteru; HNS: “Mi ćemo izabrati predsjednika, a vi ćete i dalje imati Bernardića”

Saborski zastupnik SDP-a Bojan Glavašević u srijedu je preko Twittera oštro kritizirao HNS, prozvivajući ih da ne čine ništa po pitanju uklanjanja HOS-ove ploče u Jasenovcu. Glavašević je, između ostalog, HNS nazvao ‘hodajućim mrtvacem’ i ‘strankom bez predsjednika’.

“SDP ima svoje probleme, ali je i dalje najjača opozicijska stranka, i bit će jači u budućnosti. Ali HNS je hodajući mrtvac”, napisao je Glavašević.

Iz HNS-a su brzo odgovorili na prozivanje Glavaševića. “HNS će predsjednika izabrati u prosincu, a SDP će i dalje imati Bernardića”, napisali su iz HNS-a. Ali, Glavašević je vjerojatno očekivao ‘sočniji’ odgovor. “To vam je najbolje što ste smislili? Vi ćete i dalje držati leđa HDZ-u, stranci s optužnicom. Beat that, losers”, poručio je.

“Napravili smo više za učenike i mlade obitelji u dva mjeseca koalicije, nego što ćete vi ikad iz udobne oporbe. Za nas je diskusija završila”, zaključili su iz HNS-a, a Glavašević je nastavio: “Građani to prepoznaju, rejting vam raste iz mjeseca u mjesec. Za vas nije završila samo diskusija, za vas je politika završila”.

U cijelu Twitter raspravu uključiuo se i predsjednik HSS-a Krešo Beljak: “Neće HNS birati predsjednika, nego će im ga birati HDZ. A Davor Bernardić i da je najgori (a nije) bolji je od najboljeg HDZ-ofca”, napisao je.

Komentiraj