Hrvoje Jelavic/PIXSELL

GLAVAŠ SE OGLASIO PREKO FACEBOOKA Uklonjena spomen-ploča Tomislavu Tolušiću

Tehnički ministar regionalnog razvoja Tomislav Tolušić zatražio je uklanjanje spomen-ploče njemu u čast, koja je postavljena na ulazu u novu ambulantu u Novoj Bukovici kod Slatine.

Spomen-ploča, piše HRT, bila je zamisao načelnika općine Željka Vencla, ali ministar je nekoliko dana nakon svečanog otvaranja ambulante zatražio da se ploča s njgeovim imenom ukloni. Ploče na ulazu ambulantu više nema.

Branimir Glavaš u nedjelju je preko Facebooka komentirao spomen-ploče Tomislavu Tolušiću. Njegovu objavu prenosimo Vam u cijelosti:

“E moj Tolušiću! I ti bi glasove u IV. izbornoj jedinici?

Oduvijek sam Te procjenjivao kao najobičnijeg demagoga, mućka i bezveznjaka koji prodaje ‘muda pod bubrege’ politički nepismenom HDZ-ovom biračkom tijelu Virovitičko-podravske županije. Ovim svojim kontinuiranim glupavim i primitivnim postupcima potvrđuješ da si jedan običan ‘mačak u vreći’ a ne predstavnik ‘novog HDZ-ova vala’ političara. Ti si najbolji pokazatelj da se HDZ promjenom predsjednika ipak nije uopće promijenio. Ostali ste isti. Vi ste jednostavno nepromjenjivi, jer je bahatost,glupost i lažljivost jača od vas.

Vidimo se na izborima u IV. izbornoj jedinici 11.rujna”, napisao je Glavaš.

E moj Tolušiću! I ti bi glasove u IV. izbornoj jedinici?
Oduvijek sam Te procjenjivao kao najobičnijeg demagoga, mućka…

Posted by Branimir Glavaš on Sunday, August 14, 2016

Komentiraj