GLASNOVIĆ O ŽIVOM ZIDU: “Spika” o NATO-u odvlači pažnju od najvećeg problema u RH

Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Željko Glasnović u svojoj objavi na Facebooku izjasnio se o svom verbalnom sukobu sa zastupnicima Živog zida u Saboru.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

‘Zadnjih dana se provlači novinarska priča o mom verbalnom napadu na Pernara i njegove ortake.
Njihova “spika” o NATO-u odvlači pažnju o najvećem problemu u Hrvatskoj.
Izbjegavaju raspravu o trojanskom konju koji danas razara državno tkivo RH.
Ti redizajnirani komunisti u novom ruhu sprječavaju analitiku i javnu raspravu o privatizaciji i ulozi CK u tom projektu.
Kada se u Hrvatskoj spomene lopovluk zašto se ne objavi spisak menadžerskih kredita da vidimo koliko je članova najveće kriminalne organizacije u povijesti jugoistočne Europe sudjelovalo u pljački hrvatske države?
Ne samo od 1990.g. nego od kraja Drugog svjetskog rata.
Pernar i drugi mladi anarhisti pate od selektivne amnezije jer su komunistički SKH kadrovi (sadašnji SDP i HDZ) prebacili milijarde dolara na bankovne račune u inozemstvo do 1990.g.

Samo se dio tog novca vraća u Domovinu kao direktna strana investicija.
Koje se institucije u Hrvatskoj bave porijeklom imovine? Sve se to događa u javnom prostoru, ali umrežene neokomunističke strukture u pravosuđu i politici sprječavaju detaljnu istragu o ekonomskom kriminalu počinjenom nad hrvatskim narodom.
I trogodišnjem djetetu je jasno zašto u Hrvatskoj postoji komunizam nakon komunizma i Jugoslavija nakon Jugoslavije.
Zašto Hrvatska i Slovenija ostaju jedine postkomunističke zemlje u EU koje nikad nisu provele lustracijske zakone?

Dobili smo kleptokraciju nakon kleptokracije.
Rumunjska je pretekla Hrvatsku po kupovnoj moći, a mi odlučno koračamo prema ekonomskoj propasti zato što smo dopustili da nam državu vode neokomunistički i neojugoslavenski kadrovi.
Dok nitko ne odgovara za aristocid, democid, etnocid i ekonomski kriminal koji je izvršen nad hrvatskim narodom nećemo imati državu nego tvorevinu koju možemo zvati Croslavija.
Pernar i društvo zaboravljaju kako bez istine, pravde i prosvjetljenja nikada neće biti pomirbe u Hrvatskoj.
Kako je rekao A. Starčević ako narod ne prepoznaje boljega od goreg biti će nam kao i do sada.
Kad su u pitanju povijesne činjenice, brojke pokazuju zločin najperfidnije i najubojitije doktrine u povijesti čovječanstva. Kuga je ubila trećinu stanovništva Europe koja je u 14. stoljeću brojila 75 milijuna ljudi.
Crvena kuga koja je poharala i područje jugoistočne Europe ubila je od 1917. g. do kraja 20. stoljeća oko sto milijuna ljudi. I obezglavila mnoge koji se vole nazivati naprednom ljevicom.
Ona još ostavlja svoj krvavi trag u Sjevernoj Koreji i nekim Afričkim državama’, napisao je Glasnović u svojoj objavi na Facebooku.

Komentiraj