Željko Glasnović posljednjih je dana u centru pažnje medija zbog svoje objave na društvenoj mreži Facebook, u kojoj je napao studente Filozofskof fakulteta koji prosvjeduju i traže ostavku dekana Vlatka Previšića. U ponedjeljak je na Internetu pokrenuta i peticija, kojom se traži ukidanje njegovog saborskog mandata. Peticiju je u samo jednom danu potpisalo više ljudi, nego što je Glasnović dobio glasova na parlamentarni izborima u XI. izbornoj jedinici.

“Ja sam dirnuo u jedno osinje gnijezdo jer tu je ova prozivana neokomunistička manjina koja danas vlada Hrvatskom. A nasljednik te neokomunističke manjine je SDP koji su nasljednica jedne stranke koja je radila sve protiv temeljnih načela ustava sadašnje RH”, komentirao je peticiju Glasnović za RTL.

Gordana Sobol u ponedjeljak je protiv Glasnovića podnijela prijavu DORH-u, a on kaže kako ‘ti neokomunisti’ misleći na SDP, čija je Sobol članica, znaju samo jezik optužbe. “SDP se nikada nije odrekao svoje kriminalne prošlosti, odnosno Komunističke partije Jugoslavije. Ja nisam imao nikakvih neugodnih iskustava (nakon statusa)”, poručio je naglasivši da su izbori napada na njega ‘reciklirani komunisti i nehrvatski mediji koji su najodgovorniji za ovo stanje i drže hrvatski narod u medijskoj blokadi’.

“Tko je shvatio što sam htio reći, shvatio je. Tko nije, bujrum”, poručio je na kraju o svom statusu na Facebooku.

Komentiraj