GLASINE IZ ŠPANJOLSKE Chelsea prodaje Hazarda Realu, u centru transfera Cristiano Ronaldo?

EPA/PACO PUENTES

Prema pisanju britanskih i španjolskih medija, Chelsea razmišlja o prodaji Edena Hazarda Real Madridu, ali samo kao dio sporazuma prema kojem bi put Stamford Bridgea krenuo Cristiano Ronaldo. Vlasnik Chelsea Roman Abramovič spreman je na drastične promjene nakon užasnog starta u sezoni aktualnih engleskih prvaka.

Chelsea je izgubio sedam od 12 utakmica Premiershipa, a šanse da obrane naslov prvaka smanjuju se svakog dana. Abramovič je odlučio podržati trenera Jose Mourinha, zasad. Španjolski AS piše kako bi svlačionica ‘Bluesa’ mogla doživjet drastične promjene. Najveća želja vlasnika Chelsea je izgraditi igru oko Ronalda.

Na premijeri svog filma u Londonu, Ronaldo je rekao kako bi ponovno mogao raditi s Mourinhom, bez obzira na nesuglasice koje su imali dok je ‘The Special One’ vodio Real Madrid. Ipak, Chelsea će morati stati u red. Ponude za Ronalda već sprema i PSG. Iako su nedavno govorili kako Ronalda neće prodati ni pod koju cijenu, čini se kako se odlazak Portugalca iz ‘kraljevskog kluba’ čini sve realističnija.

Komentiraj