Bivši članovi HNS-a, koji su nakon odlaska iz stranke osnovali GLAS, bili su među rvima koji su komentirali izjave Ivana Vrdoljaka, bivšeg predsjednika HNS-a, koji je danas najavio ponovno kandidiranje za predsjednika te stranke.

“Nisam se toga (osjećaja) mogao riješiti iako sam više od 20 godina u politici, i nakon nekoliko mjeseci i niza razgovora s prijateljima i stranačkim kolegama da bismo u suprotnom bili 12. strana u oporbi u društvu s Ivanom Pernarom (Živi zid), Nikolom Grmojom (Most), Davorom Bernardićem i Gordanom Marasom iz SDP-a i tražiti pobjedu na izborima i gdje ne znaš želiš li pobijediti s takvom ekipom – a mi znamo da ne želimo – i voditi zemlju. I ako si otvorio novu perspektivu, onda je tvoj posao da dovedeš HNS u novu perspektivu modernih europskih stranaka”, izjavio je u subotu Ivan Vrdoljak.

U poslijepodnenim satima putem Twittera oglasili su se iz GLAS-a, stranke koju su osnovali bivši HNs-ovi koji su se protivili ulasku u koaliciju s HDZ-om. “Kaže nije mogao s Berom, Marasom, Grmojom i Pernarom u oporbi, ali zato može s Ilčićem, Culejem, Zekanovićem, Hrgom, Sauchom i Bandićem na vlasti”, poručili su.

Komentiraj