GIGGS: “Hvala fantastičnim Hrvatima, napravili su nam uslugu”

Izbornik nogometne reprezentacije Walesa, legendarni nogometaš Ryan Giggs, večeras protiv Mađarske u Cardiffu traži plasman na Europsko prvenstvo, koje se održava sljedeće godine.

Priliku za odlazak na EURO Velšani su dobili nakon što je Hrvatska u subotu slavila protiv Slovačke 3:1, a Velšani su ostali u igri za drugo mjesto u skupini.

“Hvala fantastičnim Hrvatima na pobjedi protiv Slovačke i čestitam im na plasmanu na Euro”, rekao je Giggs.

“Malo smo se prepali kad je Slovačka povela, pomislili smo na najgore, ali Hrvatske je pokazala koliko je kvalitetna, posebno na svom terenu. Trebala nam je usluga, dobili smo uslugu. Sad je na nama da to iskoristimo. Nakon subotnje pobjede Hrvatske mi sve držimo u svojim rukama, sami ovisimo o sebi, a to je uvijek najvažnije”, dodao je.

Naglasio je kako su svi njegovi reprezentativci spremni, uključujući balea i Ramseyja. “U dobroj smo situaciji, ali čeka nas jako, jako teška utakmica”, zaključio je Giggs.

U ovoj skupini za drugo mjesto bore se Mađarska, Wales i Slovačka. Mađarima treba pobjeda ili remi uz kiks Slovačke protiv Azerbajdžana, a Slovacima pobjeda protiv Azerbajdžana i remi u Cardiffu.

Komentiraj