Metropolis club

Dino Dvornik Tribute band priprema funky večer ‘Gibajmo se’

“Zašto praviš slona od mene” ušla je kao veliki funky hit u povijest hrvatske glazbe.

Tako je od kraja osamdesetih počela nova Funkymania, koju je Dino Dvornik lansirao u publiku. Nešto jako gibljivo s posebnom energijom i ritmom natjerala je mnoge na gibanje. Još jedna posveta kralju funka sa zanimljivim gostima pod simboličnim nazivom njegovog hita “Gibajmo se“, zasigurno će i ovoga puta rasplesati publiku u Metropolis clubu.

Dino Dvornik Tribute band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen koji je svirao s Dinom u najslavnijim danima ‘Songkillersa’. Na gitari je Zoran Jäger Jex – gitarist i osnivač kultne grupe ‘The Bastardz’, basist Zvonimir Bučević Buč – jedan je od naših najboljih basista, nekadašnji član pratećeg Dininog banda te član grupe Boa. Klavijature svira Jurica Leikauff desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda ‘4Funk’ i član ‘Prljavog Kazališta’, a na saksofonu je Ivica Premelč Ywek –saksofonist ‘Prljavog Kazališta’ te glavni član Dino Dvornik Tribute benda. Njima će se na bini pridružiti Ervin Baučić, Joe Pandur i drugi.

Glazbenici predvođeni energičnim Mariom Huljevom dolaze 23. veljače u Metropolis club, gdje će izvesti najveće hitove splitskog “Kralja funka”.

Komentiraj