GHETALDUS SPLIT Idealan par sunčanih naočala više je od trendi dizajna

Optika Ghetaldus Split

Svi već nestrpljivo očekujemo dolazak ljeta, sunce se sramežljivo pojavljuje iza oblaka, dok se živa na termometru baš i ne diže željenom brzinom.

Iako još nedostaje sunca, ponuda različitih modela i oblika sunčanih naočala nikada nije bila veća – okrugle, četvrtaste, ovalne, mačkaste, metalik, mat… i sami znate koliko se teško odlučiti za idealan model koji će biti ukras vašem licu tijekom gotovo cijele godine.

Ono što često zaboravljamo tijekom izbora savršenog para sunčanih naočala je zaštita oka od štetnih UVA i UVB zračenja koja su iz dana u dan sve opasnija te postaju vrlo bitan faktor pri kupnji kvalitetnih naočala.

Optika Ghetaldus Split još od 1957. godine brine za vaš vid u poslovnicama diljem Dalmacije, a za ovo su ljeto pripremili modele iz novih kolekcija renomiranih brandova poput Celine, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Carrera, Marc Jacobs, Tom Ford, Vogue, Ray-Ban, Police te brojnih drugih koji, osim svojim dizajnerskim potpisom, osvajaju i staklima iznimne kvalitete.

Patite li od slabijeg vida, stručnjaci u ordinacijama optika Ghetaldus Split preporučuje ulaganje u sunčane naočale s dioptrijom kako bi vaše oči bile optimalno zaštićene u svim uvjetima. Korištenjem novih metoda, omogućit će vam ugradnju dioptrije u više od 90% najpoželjnijih modela sunčanih naočala.

Nađete li se u blizini poslovnice u splitskoj ulici Hrvojeva 6, iskoristite mogućnost za pregled vida korištenjem revolucionarnog ZEISS i.Profiler aparata koji se izdvaja najpreciznijim mjerenjem dioptrije, temeljem čega nastaju individualno dizajnirane naočalne leće koje se savršeno prilagođavaju potrebama vašeg oka. Ne propustite priliku za besplatan pregled vida uz tim vrhunskih stručnjaka.

Više informacija pronađite na web stranici: http://www.ghetaldus-split.hr/.

Poslovnice Optike Ghetaldus Split:

SPLIT – Ulica kralja Tomislava 13; Zadarska ulica 7; Ulica Ruđera Boškovića 16a; Hrvojeva 6
ZADAR – Knezova Šubića Bribirskih 7
ŠIBENIK – Jurja Šižgorića 1
METKOVIĆ – Trg kralja Tomislava 3
IMOTSKI – Stjepana Radića 4
OMIŠ – Trg Sv. Mihovila 1

Komentiraj