GENERAL ROSO: “Nismo mi bili ni balavci, ni debili kako nas je Vrdoljak prikazao”

General Ante Roso je vrlo nezadovoljan i nesretan nakon što je u čudu odgledao seriju “General” Antuna Vrdoljaka (90), piše Index.

“To je karikatura samog imena. Ništa tamo nema veze ni s Gotovinom, ni sa mnom. To je iluzija. Nitko me nije pitao ni za savjet, ni konzultirao oko filma”, započeo je za Index analizu nekadašnji pripadnik Legije stranaca i osnivač Bojne Zrinski, prve specijalne jedinice Hrvatske vojske.

“Nismo mi bili ni balavci, ni kurve, ni debili kako nas je Vrdoljak prikazao. Ne bih preživio 27 bitaka da sam bio takav kreten”, u dahu je izgovorio Roso kojeg u filmu i seriji glumi Boris Svrtan.

“Ja sam vojnik, ali nisam glup. Krivo mi je što se jedna ozbiljna tema prostituirala, ali prostitucija je očito način života na Balkanu. Cijeli je Balkan zasran, nema više Krleže ni njegovih Zastava. Nestalo je elite da bi se sve uvalilo u govna pa i ova bijedna televizija”

Ante Roso vjeruje da Antun Vrdoljak nije slučajno snimio katastrofalan film i od njega napravio još lošiju seriju.

“Sve su to najprimitivnije političke igre i interesi. Nije prvi put da se snimaju i prikazuju gluposti. Znam Vrdoljaka. On je čovjek, kao i ja, pri kraju života. Znam jako dobro da u arhivi ima autentična svjedočanstva trojice pripadnika KNOJ-a koji su ubijali po 250 ljudi dnevno, ali ih skriva”, rekao je Ante Roso.

Kome bi bilo u interesu da se generala Antu Gotovinu, ali i njega samog, prikaže kao maloumnike?

“Nesposobnom političkom vrhu. Nemaju ludi Srbi nikakve veze s time, mi smo luđi 100 puta. Govna”, zaključio je Roso.

Komentiraj