Jedan od najboljih nogometaša Rijeke Mario Gavranović (28) karijeru će nastaviti u zagrebačkom Dinamu, izjavio je u četvrtak Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.

“Dinamo je još ljetos htio dovesti Gavranovića, a nama u tom trenutku to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, osobito zbog europskih utakmica. Gavranović nije želio produžiti ugovor s Rijekom i već 15. siječnja mogao bi bez odštete potpisati za Dinamo. Kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama. Ovako je Rijeka za šest mjeseci Gavranovićevog ugovora dobila mladog i već dokazanog Domagoja Pavičića s ugovorom na četiri i pol godine”, kazao je, kako prenosi internetski portal Rijeke, Srećko Juričić.

Gavranović je u Rijeku stigao u siječnju 2016. i bio je jedan od ključnih igrača u osvajanju naslova prvka Hrvatske u protekloj sezoni. Ove sezone je u dresu Rijeke zabio sedam golova u domaćem prvenstvu i tri u Europskoj ligi.

Dinamo je na svojem internetskom portalu objavio da će Mario Gavranović biti predstavljen javnosti na konferenciji za novinare u petak.

Također, Dinamo je izvijestio da je dosadašnji kapetan kluba Domagoj Antolić (27) u četvrtak potpisao ugovor s Legijom iz Varšave, kojoj će se odmah priključiti na pripremama za proljetni dio sezone.

Antolić je 17 godina proveo u Dinamu s kojim je osvojio šest naslova prvaka Hrvatske i dva trofeja Hrvatskog kupa.

Komentiraj