GANDALF U PROBLEMIMA Ian McKellen pao s bine, jaukao od bolova, odvezen u bolnicu

Autor:

Sir Ian McKellen photographed during the Mark Kermode in 3D at the BFI Southbank at BFI Southbank in London, UK on Mon 18 December 2023.,,Image: 830763877, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Glumac Ian McKellen (85), najpoznatiji po ulozi Gandalfa u „Gospodaru prstenova“, pao je s bine tijekom kazališne predstave „Player Kings“ na londonskom West Endu, javio je BBC. McKellen, koji u toj predstavi glumi Johna Falstaffa, poskliznuo se i pao ispred bine. Svjetla su se odmah upalila dok je McKellen jaukao od boli te mu je odmah pružena pomoć. Odvezen je u bolnicu a predstava je otkazana.

Ian McKellen je britanska kulturna institucija te ga je kraljica Elizabeta proglasila vitezom 1991. godine. U svojoj karijeri osvojio je šest Tony nagrada (najznačajnija kazališna nagrada), pet BAFTA nagrada (najznačajnija britanska filmska nagrada), jednom je osvojio Zlatni globus dok je dva puta bio nominiran za Oscara.

Nedugo nakon toga predstavnici kazališta službeno su objavili kako su iz bolnice javili da će se McKellen brzo oporaviti te da je dobro raspoložen. Slijedeća predstava, zakazana za utorak, 18. lipnja, je otkazana, kako bi se McKellen odmorio i oporavio.

OZNAKE: Ian McKellen

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.