N1

GALOVIĆ “Bojimo se da će Kujundžić uvesti svećenike u Hitnu pomoć”

Danijel Galović (foto), supredsjednik Slobodne Hrvatske, koja je organizirala gađanje jajima Ministarstva zdravstva nakon smrti mladića u Zaprešiću u nedjelju, za N1 je rekao da ministru Kujundžiću treba dati otkaz.

“Ministru Kujundžiću treba dati otkaz, ne može ga se više tjerati na to da on sam da ostavku, to više nema smisla”, kazao je Galović..

“Danas sam ovdje došao poručiti da se bojimo da je sljedeći potez ministra Kujundžića, ako nastavi obnašati ovaj mandat, zapravo uvođenje svećenika u vozila Hitne pomoći. Nažalost, to će nam se dogoditi jer njegov habitus i njegov pogled na život datira duboko u prošlo stoljeće”, rekao je te dodao da se bore da se stavi nestranački čovjek na čelo ministarstva zdravstva.

Podsjetimo, ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u četvrtak kako je inspekcijski nalaz Ministarstva zdravstva pokazao da je sustav hitne medicinske pomoći u slučaju umrlog mladića u Zaprešiću funkcionirao te je postupljeno prema hrvatskoj regulativi i standardima, a novinarima je odgovorio i kako “ne vidi zašto bi dao ostavku”.

Komentiraj