Screenshot YouTube

Gal Gadot se razvija u produkcijskom biznisu

Gal Gadot (34)  i redateljica Patty Jenkins su nedavno najavile službeni trailer za film ‘Wonder Woman 84’ u prosincu, a mediji su otkrili kako izrealska glumica trenutno ima i druge planove, piše movieweb.com.

Bivša missica i glavna glumica u filmu o strip junakinji je sa suprugom Jaronom Varsanom pokrenula produkcijsku tvrtku. Već neko vrijeme zajedno rade na inspirirajućim pričama i nadaju se kako će uz talentirane partnere neki od projekata o jedinstvenim osobama doživjeti uspjeh i pobuditi maštu. Sretni par je u braku od 2008. godine i imaju dvije prekrasne djevojčice.

Ponovimo kako ‘Wonder Woman 84’ nije osmišljen kao nastavak prvog filma, Chris Pine ponovo tumači ulogu Stevea Trevora, dok će se Robin Wright pojaviti u flashback ulozi Antiope.

“Film nema onaj zabavni naglasak, kao prvi dio. Wonder Woman je bila vrlo popularna u vrijeme prikazivanje orginalne serije i morali smo to pretočiti u film”, rekla je u jednom od intervjua Jenkins.

Kristen Wiig ima istaknutu ulogu Barbare Minerve koja je u početku “u dobrim odnosima s Dianom Prince”, no nakon iznenadnog događaja u njenom životu, dolazi do preobražaja u negativku Cheetah, koja ima nadljudske sposobnosti. Glavnu junakinju osim ovog dvoboja očekuju nesvakidašnji tajni zadaci u vrijeme vrhunca Hladnog rata…

Komentiraj