Gajnice bez tople vode do 18. kolovoza

Stanovnici zagrebačkog naselja Gajnice od sutra u ranim jutarnjim satima pa sve do 18. kolovoza navečer ostat će bez tople vode. Kako su objavili na stranicama HEP-Toplinarstva, do obustave isporuke toplinske energije potrebne za pripremu tople vode za sve krajnje kupce HEP-Toplinarstva, doći će zbog radova na magistralnom vrelovodu.

Nakon navedenog datuma, sve do početka nove ogrjevne sezone, pojedine adrese u naselju Gajnice u kraćim će periodima ponovno biti bez tople vode o čemu će HEP-Toplinarstvo svoje kupce obavještavati putem obavijesti postavljenim u ulazima zgrada.

Radovi zamjene vrelovodne mreže u naselju Gajnice provode se s ciljem sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu, kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom za vrijeme trajanja ogrjevne sezone.

Iz HEP-a napominju kako opskrbu naselja Gajnice nije moguće organizirati alternativnim putem, ali će uložiti maksimalne napore kako bi ovaj prekid isporuke toplinske energije bio što kraći. “Krajnje kupce koji zbog radova neće imati toplu vodu molimo za strpljenje i razumijevanje”, poručuju.

Komentiraj