Gabi Novak i Matija Dedić otvaraju 20. izdanje Scene Amadeo

U prvom tjednu ovogodišnje Scene Amadeo nastupat će Gabi Novak i Matije Dedića sa koncertom AMIGO, kao i zajednički nastup Miroslava Tadića, Yvette Holzwarth i Rade Šerbedžije, piše HRT.

U srijedu, 3. srpnja na gornjogradskoj pozornici vodeći hrvatski pijanist Matija Dedić i glazbena diva Gabi Novak predstavljaju se zagrebačkoj publici koncertom AMIGO. Arsenovi najmiliji te njegov “vječni” pijanista Branko Bulić-Bula koncertom AMIGO podsjetit će nas na velikog glazbenika, pjesnika i kantautora.

Od osnutka Scene Amadeo daleke 2000. godine, sve do 4. srpnja 2015. godine kada se posljednji puta popeo na pozornicu koju je toliko volio, Arsen je na njoj održao više od 40 koncerata koji su, svaki za sebe, bili svečanost riječi, glazbe i poezije.

U subotu, 6. srpnja, dva vrhunska profesionalca – glumac Rade Šerbedžija i gitarist Miroslav Tadić – još će jednom, ovaj puta zajedno sa sjajnom američkom violinisticom Yvette Holzwarth, udružiti snage i publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na Sceni Amadeo. Šerbedžija i Tadić zajedno su objavili dva albuma – “Imam pjesmu za tebe” i “Ponekad dolazim, ponekad odlazim”

Komentiraj