Futsal Dinamo poziva na dvadesetu obljetnicu povratka imena Dinamo

Futsal Dinamo poziva sve navijače kojima su ‘Plavi’ u krvi da dođu na utakmicu 12. kola 1.HMNL koja se igra 14. veljače u Domu sportova (18:15), a u kojoj će Dinamo ugostiti Alumnus te zajedno s navijačima ujedno obilježiti i dvadesetu obljetnicu povrataka imena Dinamo.

Na Valentinovo 2000., GNK Dinamu vraćeno je sadašnje ime nakon devetogodišnje borbe, a 20. godišnjica od povratka – kako navijači Dinama vole naglasiti – „svetog imena“ obilježit će se na prvenstvenoj utakmici dva zagrebačka futsal kluba od kojih domaćin također nosi to „sveto ime“.

Obilježavanje jubileja počinje u subotu 8. veljače, kada će se u Caffe baru Boeing na Šalati održati tematski Dinamov pub kviz, s pitanjima koja se odnose samo na period od povratka imena, odnosno od 14. veljače 2000. do danas.

U idućem tjednu Futsal Dinamo organizirao je nekoliko aktivnosti, o kojima ćete moći pročitati na službenoj stranici kluba, s kulminacijom u petak kada se u popularnoj „Dvojci“ igra prvenstvena utakmica.

Prije same utakmice u hodniku dvorane, s početkom u 17 sati, prikazat će se dokumentarac o povratku imena Dinamo.

Dan kasnije, u subotu 15. veljače, u Vukovaru će se, u sportskoj dvorani Borovo, održati prijateljska utakmica između HNK Vukovar 91 i Futsal Dinama. Organizatori utakmice su Bad Blue Boysi iz Vukovara, a Vukovar i lokalni klub izabrani su jer je NK Dinamo prvu utakmicu nakon povratka imena odigrao upravo u Vukovaru protiv tadašnjeg prvoligaša, 19. veljače 2000. godine.

Plavo Valentinovo/Futsal Dinamo

Komentiraj