facebook.com

Fun Park Biograd otvorio vrata za posjetioce

Nakon zimske stanke, Fun Park Biograd otvorio je svoja vrata.

Pored atraktivnog zabavnog sadržaja na pozornici i u samom parku, ove sezone prve posjetitelje dočekat će i nova atrakcija, XD Dark Ride ili 7D kino koje se nalazi pored samog parka.

XD Dark Ride prva je svjetska interaktivna i reaktivna igra koja vas vodi na dinamičnu vožnju u virtualnoj stvarnosti. U 2013. godini osvojila je prestižnu IAAPA nagradu za najbolji novi proizvod. Posjetitelji će se korištenjem laserskih senzora moći braniti od raznoraznih iznenađenja koje će ih zateći na njihovom virtualnom putovanju.

Osim čiste adrenalinske zabave, Fun Park Biograd ove godine upotpunjuje svoj zabavni program tako da će dodatno predstaviti svoje priče o Svemiru, Gusarima i Divljem zapadu.

“Slijedimo globalne trendove na tržištu tematskih parkova. To uključuje i dodavanje sadržaja gdje će pojedinci na zabavan način naučiti i neke zanimljive činjenice o svemiru, oceanima, raznoraznim svjetskim kulturama, dok čekaju na svoju omiljenu vožnju ili kad polako završavaju svoju avanturu u našem parku. Prvi takav susret s idejom “storytellinga” naši posjetitelji imat će već sutra kada ćemo javnosti predstaviti i našu novu ilustriranu web stranicu koja se zasniva na ideji priče i koja je jasno pozicioniranje i originalno idejno rješenje koje je osmislio tim s kojim radimo. U sezoni, veliku okosnicu našeg programa činit će i predstavljanje hrvatske kulture turistima”, rekao je Toni Jeričević, direktor marketinga i prodaje Fun Parka Biograd.

Da zabava bude potpuna i originalna pobrinut će se i Sean Keohane, kojemu je povjeren posao koordiniranja i upotpunjavanja još jedne atrakcije – “Kuće Strave”. Sean Keohane bit će i član animatorske postave kroz cijelu sezonu i posjetitelje će uveseljavati svojim razigranim lutkama na engleskom i hrvatskom jeziku. Sean Keohane direktor je Pinocchio Marionette Kazališta, američke kompanije koja je redovito izvodila lutkarske izvedbe diljem Sjedinjenih Američkih Država još od 2001. godine. Sean je bio pisac i direktor u Walt Disney tematskom parku u Orlandu, a za Walt Disney je radio i Toni Jeričević.

Komentiraj