LIFE IS A CIRCUS Fuliranje ove godine na Strossmayerovom trgu

Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost.

Otkrijte adventsko carstvo na zagrebačkom Strossmajerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Pod motom: “Life is a circus” organizatori vas vode u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog.

Circus Gourmet Ring postaje utočište sladokusaca i sladostrasnih miomirisa – za sva vesela i razdragana nepca, uz neizbježne, lude kombinacije adventskih pića i napitaka. Zagrijat će i vaše tijelo i vašu dušu – od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, za svakog ponešto.

Stižu nam najbolji restorani i barovi, kopneni i morski, s takvim oblizekima da vam ni vječnost ne bi bila dovoljna da se u njima naguštate. Spremaju posebne blagdanske gastrolije: od jela na žlicu, slanih zalogajčića, nezaobilaznog grilla s ponudom od koje će nepca pjevati, a i slatkoljupci će doći na svoje – osim već tradicionalnih germ knedli i palačinki dočekat će vas još neka originalna slatka iznenađenja. Riječ je o specijalitetima restorana Time, RougeMarina, Murter-vrata Kornata, elTora, 50 burger&champagne bara i Masona.

Strossmayerovim trgom će hodati i s vama se družiti klaunovi, štulaši (visoki nekoliko metara), gutači vatre, a svake večeri pripremaju za vas i poseban program od 19 do 20 sati.

Nakon njihovog nastupa ‘Stross’ preuzima glazba i urbani ritmovi cool bendova i raznih DJ-a.

Vidimo se na Fuliranju od 30.11. do 01.01.2018. godine.

www.fuliranje.com

https://web.facebook.com/Fuliranje/

Komentiraj