Fred Matić: “Sretan sam da ne moram hodati po tom mulju, gradonačelnik Bandić trči svoj počasni krug”

“Siguran sam da će mandat Zorana Milanovića biti izvrstan, konačno ćemo dobiti pravog predsjednika, osobu koja će nas dostojno predstavljati u zemlji i svijetu, koja nas neće nigdje osramotiti. Zoran je sazrio i sigurno je da će svoj mandat za 5 godina produžiti.  Srećom, sada već bivša predsjednica poznata je po turneji ” četiri svlačionice”, gdje je ispod svake razine upadala dečkima u svlačionice,  ja tako ne bi pustio ni svog malog”, rekao je za Nacional.hr europarlamentarac Predrag Fred Matić.

“Ako je igdje doma, Zoran Milanović je doma na području vanjske politike, za to se školovao i ima puno iskustva na tom području, mislim da će više suradnja ili  ‘nesuradnja’ ovisiti o predsjedniku vlade, ma tko to bio. Suradnja, koordinacija i zajednički nastupi vezani uz vanjsku politiku RH moraju biti prioriteti, a ne osobne razmirice ili razračunavanja jer sve ide po štetu hrvatskih građana i u konačnici po štetu Hrvatske. Siguran sam da Zoran neće biti inicijator problema”, naglasio je Matić.

NACIONAL:  Kako iz Bruxellesa i Strasbourga gledate na aktualnosti u domaćoj politici, prvenstveno na događanja u Zagrebu vezana za GUP?

“Sretan sam da ne moram nositi gumene čizme i hodati po po tom mulju koji se sada odvija u cijeloj Hrvatskoj,  a u Zagrebu posebno. Gradonačelnik Bandić čini mi se da trči svoj počasni krug!”

Cijeli intervju sa Predragom Matićem možete pogledati i na našem Facebooku.

Predrag Fred Matić o svom prijatelju izabranom predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Posted by Nacional News Magazin on Wednesday, February 12, 2020

 

Komentiraj