Frank Sinatra je vjerovao da je Marilyn Monroe ubijena

Frank Sinatra vjerovao je da je Marilyn Monroe ubijena, piše u novoj knjizi o njegovom životu ‘Sinatra And Me: In The Wee Small Hours’ koju je napisao njegov menadžer Tony Oppedisano i koja je objavljena uz časopis People.

U spomenutoj knjizi Sinatrin bivši menadžer i blizak prijatelj, Tony Oppedisano tvrdi: “Frank je vjerovao da je ubijena i nikada to nije prebolio.” Marilyn Monroe je pronađena mrtva u kolovozu 1962. godine, a uzrok smrti navodno je bilo slučajno predoziranje. Međutim u novoj knjizi piše da je Sinatra vjerovao da je njezina smrt povezana s njezinom vezom s predsjednikom Johnom F. Kennedyjem i njegovim bratom Bobbyjem.

Marilyn Monroe je neposredno pred smrt boravila u loži Cal Neva koja je u vlasništvu Franka Sinatre, a u knjizi između ostalog piše da je u loži bila sa svojim bivšim suprugom, bejzbolskom zvijezdom Joeom DiMaggiom. Kako piše The Independent, Marilyn Monroe je trebala biti domaćin konferencije za tisak u hotelu na kojoj je trebala objaviti svoj susret s Joeom DiMaggiom. No, Marilyn Monroe je umrla prije održavanja zakazane press konferencije, nakon čega je Sinatra zaključio da je sigurno bila ubijena od straha da na toj konferenciji ne iznese svoje veze s braćom Kennedy.

“Frank je vjerovao da bi Marilyn živjela još dugo da konferencija za tisak nije bila najavljena.”, za knjigu je ispričao njegov menadžer Tony Oppedisano. U knjizi se navodi i da je Sinatri nepoznati izvor rekao da su u njezinu smrt umiješani ili mafija ili braća Kennedy.

Marilyn Monroe je u trenutku smrti imala 36 godina.

 

 

 

Komentiraj